استفاده از چاقو ندرلو برای کار مناسب نه تنها کیفیت برش های شما را بهبود می بخشد، بلکه یک اقدام ایمنی نیز هست.
اگر بدانید از چه چاقوهایی برای کارهای مختلف استفاده کنید، ممکن است بتوانید از صدمات جلوگیری کنید و در وقت و تلاش خود در آشپزخانه صرفه جویی کنید.
همانطور که از نامش پیداست، چاقوی سرآشپز یکی از پرکاربردترین و همه کاره ترین ابزار در آشپزخانه است.
چاقوهای سرآشپز معمولاً بین هشت تا ده اینچ هستند، اگرچه می توانند به اندازه 6 اینچ و 14 اینچ طول داشته باشند.
احتمالاً میتوانید از چاقوی سرآشپز خود برای برش دادن غذا در طول آمادهسازی غذا استفاده کنید، و از بسیاری جهات، میتواند مهمترین ابزاری باشد که استفاده میکنید.
هرچه با وزن و تعادل احساس راحتی بیشتری داشته باشید، سریعتر می توانید سبزیجات را در حین آماده سازی برای یک وعده غذایی پرمشغله برش دهید، تکه کنید، و سبزیجات ژولین را برش دهید.
بنابراین مهم است که چاقویی را پیدا کنید که هنگام برش ریتمی نرم و سریع به شما بدهد.
چاقوی صاف کردن اساساً یک چاقوی مینی سرآشپز با تیغه ای کوچک است که تطبیق پذیری و دقت بیشتری را ارائه می دهد.
در حالی که چاقوی سرآشپز برای بریدن سبزیجات سفت کار می کند، چاقوهای پخت برای پوست کندن سیب و سیب زمینی، خرد کردن مقدار کمی سیر و پیاز، و هسته کردن گوجه فرنگی عالی هستند.
طول تیغه بیشتر از 3.5 اینچ نخواهد بود، بنابراین برای کارهای جزئی مانند ایجاد یک تزئین ایده آل است.
چاقوی خرد کن زمانی مفید است که با سبزیجات و میوه های کوچک یا لطیف کار می کنید مانند زنجبیل، توت فرنگی، سیر و موسیر اما برای سبزیجات سفت تر مانند هویج، چغندر و کدو حلوایی مناسب نیست.
به یاد داشته باشید که هرگز نمی خواهید با چاقوی صاف کننده زور وارد کنید بنابراین اگر متوجه شدید که عضله خود را خم می کنید، آن را با تیغه سنگین تری تعویض کنید تا آسیب نبینید.