تن ماهی درج پیرمرد ایرانی را به دوران جوانی برگرداند

ماهی تن یک ماهی آب شور است که با نام علمی تونینی شناخته می شود.

بخشی از خانواده ماهی خال مخالی است. ماهی های تن در مسافت های طولانی در تمام اقیانوس های جهان مهاجرت می کنند و آب های گرمسیری، معتدل و آرام تری را اشغال می کنند.

ساختار بدنه منحصر به فرد آنها به آنها کمک می کند تا با سرعت 75 کیلومتر در ساعت حرکت کنند.

تن ماهی درج جزو مرغوبترین نمونه تن ماهی ها به حساب می آید.

تن ماهی

آنها در تمام اقیانوس ها مهاجرت می کنند و می توانند بیش از 3000 فوت شیرجه بزنند.

همچنین طول عمر آنها بین 3-5 سال تا حتی دو دهه است.

آنها در آب های معتدل و نیمه گرمسیری جدا از آب های سیاه و دریای مدیترانه رایج هستند.

همه انواع فواید سلامتی مشابهی دارند. ماهی تن در سراسر جهان با طیف گسترده ای از غذاها لذت می برد.

در دسترس بودن جهانی و ارزش مواد مغذی آنها، آنها را جایگزینی استثنایی برای گوشت قرمز می کند.

غذاهای آسیایی استرالیایی و اروپایی به طور آزادانه از ماهی تن استفاده می کنند و لذت های آشپزی را ایجاد می کنند که همه از آن لذت می برند.

ماهی تن به دلیل فواید سلامتی اش شناخته شده است.

بنابراین در تهیه غذاهای لذیذ مانند استیک، سالاد، همبرگر و غیره اضافه می شود. اما متأسفانه با شکار آنها برای غذا و ورزش در خطر انقراض هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.