چند نمونه از خواص قهوه برای سلامتی

قهوه و بیماری پارکینسون
مطالعات مختلف نشان داده اند که کافئین موجود در قهوه و بسیاری از نوشیدنی های دیگر ممکن است به محافظت در برابر بیماری پارکینسون کمک کند.

یک تیم به این نتیجه رسیدند که مردانی که بیش از چهار فنجان قهوه در روز می نوشند ممکن است پنج برابر کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری پارکینسون باشند.

یافته‌های متاآنالیز سال 2017 نشان می‌دهد که بین مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، حتی در میان افرادی که سیگار می‌کشند، ارتباط وجود دارد.

این تیم همچنین دریافت که افرادی که قهوه می نوشند ممکن است کمتر دچار افسردگی و شرایط شناختی مانند بیماری آلزایمر شوند.

با این حال، شواهد کافی برای اثبات اینکه نوشیدن قهوه بدون کافئین به پیشگیری از بیماری پارکینسون کمک می کند، وجود نداشت.

قهوه و بیماری مزمن کبد یا سرطان
در سال 2019، یک بررسی منابع معتبر به این نتیجه رسید که مصرف قهوه احتمالاً خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می دهد.

پیش از این، در سال 2015، یک مطالعه کوهورت روی یک جمعیت چند قومیتی در ایالات متحده نشان داد که بسته به دوز مصرف، مصرف دو تا سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد و بیماری مزمن کبدی (CLD) را در شرکت کنندگان تا 38 درصد کاهش می دهد. و به ترتیب 46% منبع قابل اعتماد.

متاآنالیز منبع معتبر سال 2017 همچنین به این نتیجه رسید که به نظر می رسد مصرف هر نوع قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد، بیماری کبد چرب غیر الکلی و سیروز را کاهش می دهد.

این یافته ها در حال حاضر توسط یک منبع مورد اعتماد در سال 2021 تقویت شده است که نشان می دهد مصرف همه انواع قهوه ممکن است محافظت در برابر طرز تهیه کیک ساده وانیلی در قابلمه را ارائه دهد.

در اینجا درباره مطالعه 2021 درباره قهوه و بیماری کبد بیشتر بدانید.

قهوه و سایر بیماری های کبدی
افرادی که قهوه مصرف می کنند نیز ممکن است خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا را کاهش دهند.

در سال 2014، محققان مصرف قهوه را در میان افراد مبتلا به کلانژیت اسکلروزان اولیه (اندازه لباس بافتنی نوزاد) و سیروز صفراوی اولیه (PBC) بررسی کردند. اینها شرایط خود ایمنی هستند که مجاری صفراوی در کبد را تحت تأثیر قرار می دهند.

آنها دریافتند که افراد مبتلا به PSC نسبت به افرادی که این عارضه را ندارند، احتمال بیشتری دارد که قهوه کمتری مصرف کنند. هیچ مدرکی وجود نداشت که نشان دهد مصرف قهوه در افراد با یا بدون PBC متفاوت است.

همچنین، شومیز یقه کراواتی مطالعه دیگری در سال 2014 ارتباط بین مصرف قهوه و کاهش خطر مرگ ناشی از سیروز مرتبط با هپاتیت غیر ویروسی را نشان داد. محققان پیشنهاد کردند که نوشیدن دو یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به این بیماری را تا 66 درصد کاهش دهد.

قهوه و سلامت قلب
متاآنالیز سال 2017 نشان داد که مصرف کافئین ممکن است حداقل فواید کمی برای سلامت قلب و عروق از جمله فشار خون داشته باشد.

در یک مطالعه در سال 2018، محققان دریافتند که نوشیدن سه تا پنج فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 15 درصد کاهش دهد. به نظر می رسد نوشیدن یک تا پنج فنجان در روز نیز با مرگ و میر کلی کمتر ناشی از هر علتی مرتبط باشد.

برای افرادی که قبلاً یک حمله قلبی را تجربه کرده‌اند، به نظر نمی‌رسد نوشیدن قهوه برای لاغری شکم و پهلو خطر ابتلا به دیگری یا مرگ در نتیجه آن‌ها را افزایش دهد.

با این حال، متاآنالیز 2017 همچنین نشان داد که ممکن است سطوح بالاتری از لیپیدهای خون (چربی) و کلسترول در افرادی که قهوه بیشتری مصرف می‌کنند وجود داشته باشد. این مواد ممکن است فرد را مستعد مشکلات قلبی کند.

 

  • منابع:
  1. Is coffee good for you? Health benefits, disadvantages, and more
  • تبلیغات:
  1. تولید محصولات ارگانیک ایده ای برای پولدار شدن در روستا
  2. تاریخچه پیدایش خیارشور
  3. کت از شما در برابر سرما محافظت میکند
  4. طراحی و دوخت لباس نوزادی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.